Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí huspenina
Svíčková z kuřete
Halušky s tvarohem
Slané tyčinky se šunkou
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Jablečný koláč s tvarohem
Vdolky s jablečným rozvarem
Filety po italsku
Rychlá mexická fazolová polévka
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem