Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelenina v pánvi
Dietní pečené kuře s rýží
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Dortíčky se šlehačkou
Brokolicová polévka IV
Pečené sladké brambory s řepou
Palačinky (na palačinkovač)
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Plněné taštičky z listového těsta
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek