Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boršč
Špagety s mletým masem a zeleninou
Švestková povidla bez míchání
Omáčka na špagety III.
Těstoviny se špenátem a žampiony
Koláč z podmáslí
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek