Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory
Česnečka z uzených kostí
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Zapečené brambory se žampiony
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Nivová pomazánka s mozzarelou
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem