Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koprovka podle Barunky
Sekaná z ovesných vloček
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Baklava s ořechy
Piškotová roláda podle Lidušky
Zeleninový salát s cottage sýrem
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Gratinované brambory (nejen) se…
Narozeninový dort s "marcipánem"
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami