Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka s vejcem
Lahůdkový guláš s fazolkami
Pečená kuřecí stehna
Jablečné těstoviny s tvarohem
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Česneková hlíva s těstovinami
Koprová omáčka s hříbky
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake