Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní vepřová játra
Zelená rajčata
Šlehačkový koláč
Papriková pomazánka II.
Bábovka s olejem
Bábovka triviální olejová
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Bábovka MARGOT
Šopský salát II.
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní…
Valentýnská čokoládová pěna
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
Hovězí sekaná Wellington
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem