Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová polévka zimní
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Krůtí stehno trochu na divoko
Šafránové rizoto s cuketami
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Penne quattro formaggi
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Kuřecí nudličky v tempuře
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem