Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlupaté knedlíky ze solamylu
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Zapečené brambory se smetanou a…
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Jednoduché sýrové tyčinky
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Rukolový salát s novými bramborami
Gyros krkovice na cibuli
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše