Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krakonošovy drny
Zapečené těstoviny se špenátem
Ořechová bábovka III.
Pomazánka z vařeného masa
Těstoviny s houbovou smaženicí
Bramborové klobásy
Báječné tuňákové placičky s ricottou
chili-medové paličky
Čokoládová buchta z cukety
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem