Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort od krtka
Brokolicový salát s tuňákem
Makovec bez vajec II.
Kotlety na houbách III.
Vídeňská vařená bábovka
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Malinové / ostružinové knedlíky
Gurmánská krkovička
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek