Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chřestové rizoto
Květáková polévka s brokolicí
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Zapečené brambory se špenátem a…
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Jednoduchý jahodový koláč II.
Makovník, Makovec
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros