Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tříbarevný koláč II.
Plněné šunkové řízečky
Jednoduchý segedín
Krevety s rýžovými nudlemi
Brokolicová (květáková) roláda
Malinové profiterolky
Jablečný perník s tvarohem
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Pečená dýně
Burgery s trhaným vepřovým masem
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…