Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní telecí řízek
Dušené vepřové v zelí
Magdiny plátky
Kuřecí kapsa First class
Segedínský guláš III.
Bramborové placky s povidly a mákem
Citronový krém s tvarohem
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Kořeněný patizon v těstíčku
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky