Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Víno z bezinek
Krůtí ragú se žampiony
Beránek ořechový
Třešňový koláč
Pracny - recept po babičce
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Kuřecí prsíčka se žampiony
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros