Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní segedínek
Červená čočka se sýrem
Halušky podle Martinky
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Višňové řezy II
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Cizrna po boloňsku
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies