Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní česneková pomazánka
Nakládané řízky
Kapr pečený s bylinkami na másle
Plněné papriky II.
Nakládaný pivní Hermelín
Čokoládové suflé
Bramborovo-mrkvová kaše
Italské kari rizoto s králičím masem
Portobello s nivou a šunkou
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čokoládové brownies
Čerstvé kimchi
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou