Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebové placky
Rajčatový salát s cuketou a…
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Andělská roláda
Plněné smažené žampiony
Francouzské bagety (Baguettes)
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Smetanovo - čokoládový dort
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví