Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka vídeňská
Broskvový koláč z listového těsta
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Bílý šťovíkový boršč
Italská rybí polévka „caciucco“
Čokoládový krém II.
Česneková růžičková kapusta se…
Mistrovský bramborový salát
Chřest s bešamelovou omáčkou
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou