Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené bramborové placičky
Nakládaný hermelín VI.
Vločky k snídani
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Bramboráky z chleba
Amorův jablečný řez (koláč)
Kořeněné chipsy z hlívy
Coca-Cola řezy
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek