Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřový jazyk na česneku
Celerová pomazánka se sýrem
Karamelové řezy II.
Párky v rohlíku trochu jinak
Rybízová buchta s čokoládou
Pařížský dort - Harlekýn
Malinovo-jahodové muffiny
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem