Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriky plněné hermelínem
Šalamounské řezy
Salámový aspik
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Maďarská variace
Marcipánová hmota falešná (varna)
Frankfurtská polévka
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Zapečená plněná rajčata
Houbová omáčka s bramborovými buchtami