Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotové těsto
Chalupářské brambory
Kynutý závin
Jahodové knedlíky-nejrychlejší
Nivová pomazánka s mascarpone
Utajená česneková krkovička
Srnčí hřbet na liškách
Krůtí s rýžovými nudlemi
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Houbová omáčka s bramborovými buchtami