Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Velikonoční perníčky - hned měkké
Mřížkový dýňový koláč
Třešňový závin
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Pravé řecké Pasticcio
Kuřecí nudličky v tempuře
Smaženka s restovanou zeleninou
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…