Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Poleva z "ledových kaštanů"
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Banánový dort s kakaovou šlehačkou
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Bramborovo-kapustové placičky
Měkké sušenky s čokoládou
Čína s vepřovým
Francouzské brambory - bez vaření
Voňavé batátové karí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše