Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové flameri
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Smaženice z hub
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Smažená zelenina po italsku
Americký hamburger z vyzrálého…
Kuřecí nudličky po sedlčansku
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami