Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se sýrem
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Dětský dvoupatrový dort
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Bruselské hovězí - minutka
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Bramboračka - houbovačka
Karbanátky z brokolice
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake