Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský plátek
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Mrkvový salát - vitaminová bomba
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Kuřecí prsíčka v tatarce
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Tortilla s čerstvou zeleninou
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Pečená kambala s tymiánem
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem