Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cejn na bylinkách
Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Koktejl Mai-Tai
Francouzský křehký jablečný koláč
Ovocný koláč se žmolenkou
Králíček na smetaně a hořčici
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Kapustová polévka s klobásou
Houbová polévka
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami