Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Minutková kuřecí směs II.
Bramborové krokety
Zapečené těstoviny se špenátem
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Cizrna na italský způsob III.
Ořechovo-kávové řezy
Medové-ořechové řezy
Cuketové topinky (tousty)
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek