Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort Raffaelo
Dvojbarevný jablečný koláč
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Dušené jehněčí Irish Stew
Italské kari rizoto s králičím masem
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Bramborové noky s dušeným špenátem
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky