Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z čínského zelí
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Zapečený lilek s parmezánem
Pomazánka křenová a česneková
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Rychlý salát s kozím sýrem
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Polévka z pečeného květáku
Křupavý bůček na hruškách a badyánu
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi