Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová pomazánka s tuňákem
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Dortíčky se šlehačkou
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Hlávkové zelí na pivu
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Jablečný závin z listového těsta
Jadran dort
Pečený čaj - hruškový
Letní bramboračka s rajčaty
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…