Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Perník II.
Barevný kuskusový salát
Roláda s vajíčkovým salátem
Jogurtová buchta s ovocem II.
Kuřecí směs v bramborové kaši
Červená čočka a grilovaný lilek s…
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Bramborové placky (nejen) se zelím
Vanilkový krém z mikrovlnky
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše