Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekané znojemské biftečky
Tříbarevný koláč II.
Bretaňský fazolový salát
Rychlá broskvová buchta
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Domácí chléb pečený v troubě
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Pečený květák s kari
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros