Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Burisony v karamelu
Výborná kefírovka
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Fazolový guláš pro vegany
Tikka masala
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Banánovo – avokádové smoothie
Pikantní kuřecí srdíčka
Houbové ragú s nudlemi
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake