Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bochánek, který se vždy povede
Velikonoční beránek - fofr
Lehký ovocný koláč
Kmínový chlebík
Ořechové řezy ledové - cukroví
Oříškovo-nugátová roláda
Krémové rizoto s lososem
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek