Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Galantina z kuřete
Cibulová polévka se sýrem
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Octové těsto místo listového
Dort s nutelovým krémem
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Hovězí ptáčky s rýží
Adžika - zeleninová pasta
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort