Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Borůvková buchta
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Zeleninový salát se sýrem
Jablečná přesnídávka
Krém na zdobení dortů
Těstovinový salát s červenou řepou
Plněné smažené žampiony
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč