Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Filé po cikánsku
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Šťouchaná buchta
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Cizrna na rajčatech
Závitky s lehkou křenovou náplní
Pařížské rohlíčky IV.
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort