Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety
Krůtí medailonky na zelenině
Moučník alá tiramisu
Kuře v sýrovém těstíčku
Vepřové kotlety podle tchyně
Boloňský guláš na zítra
Pštrosí maso s rozmarýnem
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Cuketová směs se slaninou
Slaný chřestový koláč
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Sirup ze smrkových výhonků
Chřestová polévka s pestem