Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová pečeně se špenátem
Meruňkové kefírové řezy
Báječné špízy
Senzační řezy z velkého plechu
Dort stracciatella s ricottou
Broskvové řezy II.
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Knedlíky z rýžové mouky
Špenátové placičky se sýrem
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort
Vaječná tlačenka
Pečené kuře s nádivkou
Velikonoční brownies