Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlokvašky mého manžela
Marcipánová hmota falešná (varna)
Zelná polévka s uzenými žebry
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Domácí lučina
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Gurmánská krkovička
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci