Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Perník II.
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Smažený máslový celer
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Chléb z domácí pekárny
Rohlíčky a pletýnky
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…