Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí řízečky - marinované
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Plněné papriky II.
Chutnější obalované řízky nebo…
Thajská polévka
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Smetanové fleky se zelím
Pórková polévka se slaninou I.
Mrkvové smoothie s jogurtem
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…