Mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme a polovinu vsypeme na plech. Šlehačem vyšleháme mléko, vejce a tvaroh + cukr a vlijeme na sypkou směs. Na vrch dáme druhou část sypké směsi. Nakonec posypeme nastrouhaným máslem. Pečeme při 170 °C do zlatova.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva
|20. 1. 2011 17:23
Peču to samé.A místo vanil. cukru tam mám krupicový.Jen do náplně patří balíček vanilkového cukru+
1 hrnek krupicového. :-[
Lenka Nováková
|1. 9. 2009 14:24
k tomu vanilkovému cukru.... stačí si koupit mletou vanilku a smíchat jí s cukrem. Nebo lusk a dát ho do nádoby s cukrem a pak cukr jen přisipávat.
Monika
|19. 5. 2006 16:44
Pani Jano,V kterem obchode kupujete ten kilovy vanilkovy cukr? Slysim o tom prvne.
Jana Volflova
|4. 8. 2005 06:36
No vyzkouším to,ale moc tomu taky nevěřím.S vanilínovým cukrem nemám problémy ve větším obchodaku prodávají kilové balení,už ho kupuji dva roky,protože stojí to kilo 36.-Kč,takže si to každá dovedeme spočítat,že je tím pádem skoro zadarmo.
Anonym
|27. 7. 2005 21:09
jo, svedsky kolac ale pekne popleteny:-))
Aja
|27. 7. 2005 17:24
Stejné jako švédský koláč, který už je na těchto stránkách uveden!!!!!!!!
000
|27. 7. 2005 14:43
Plech vymastit? neumím si to představit
Jana z VM
|27. 7. 2005 12:41
Já si myslím že patří krupicový cukr a ne vanilkový, protože si to nedovedu představit, jak kupuju asi 100 vanilkových cukrů a vysypávám jeden po druhém do hrnku....
Věra
|27. 7. 2005 11:04
Opravdu 1 litr mléka ?????
Anonym
|27. 7. 2005 10:54
je to znamy svedsky kolac:-)))
Ivana
|27. 7. 2005 10:24
Fakt dva hrnky vanilkového cukru?????? Kolik těch pidicukrů musím koupit? Není tam chyba? Peču něco podobného, proto mě to zarazilo...