Uvařené těstoviny necháme odkapat (v horkém létě i vychladit) během vaření těstovin si připravíme jemný krém: na jemno nakrájenou cibulku a tři utřené stroužky česneku, koření na ryby (lze nahradit i grilovacím kořením - podle chuti) přelijeme créme fraiche a kečupem a promícháme.
2
Salátovou okurku nastrouháme a smícháme s těstovinami, které pak na talíři přelijeme krémem a zdobíme plátky rajčat.
3
<BR>Samozřejmě že lze přidat například na jemno nakrájený salám nebo olivy, ale to už se trošku recept prodraží. Výše uvedená varianta je nejrychlejší a nejlevnejší.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Šárka
|24. 8. 2007 17:47
Tuhle smetanu jsem kupovala v Anglii ale velkej rozdíl mezi tou jejich a českou nebyl.
Dana
|20. 10. 2004 12:24
jo a tohle mi napsala kucharka online:Creme fraiche je zvlášť jemná nakyslá smetana - vyrábí se podle speciálního receptu. Je to tedy jeden z různých druhů smetany, její výhoda spočívá především v tom, že se nesráží ani při nalití do horkých pokrmů.tak snad se v tom vyznate
Dana
|19. 10. 2004 15:55
nooo tak smetana, ja jsem ve svedsku takze jsem nevedela presnej nazev v cestine:)))))ooops dik za opravu
Jana z VM
|19. 10. 2004 10:22
Tady je aspoň švanda! A ta k tomu taky určitě patří!!
Ivana
|19. 10. 2004 10:06
To by člověka nenapadlo! Hnedle je to srozumitelnější!!!!