Oběd z papiňáku
Bramborový oběd
Krakonošův oběd
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tradiční tažený štrůdl
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Jahelník mrkvový
Květáková nádivka
Třešňové rizoto
Čoko cupcakes
Houbové rizito (rýže) po našem
Těstoviny s řepou - zapékané
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek