Vyborna. Krem nepotrebuje.
jéé, tomuhle dezertu (s drobnýma variacema a obměnama) říkáme doma "ošizená buchta" .) myslim, že jednou za čas, když jí udělám, mizí rychlejc než 'klasický' zákusky s krémem nebo ovocem, protože je lehká a má opravdu zvláštní chuť! doporučení dne: kdo nezná, ať vyzkouší :D
Já bych použila džus nebo šťávu z kompotu. Podle mě klasický sirup by byl moc sladký - když je tam poměr k vodě 1:1
Holkym, ten sirup, to je normální šťáva? Děkuji:-)
vynikající..kyselkavo-sladké..vonavé...lahodné...prostě zkuste!!!!ted v zimě mi to připomíná léto..už aby bylo!!
tenhle kolac je tak dobry,ze jsem ani nestihla ochutnat a uz nebyl.davam 1
Dnes jsem tento koláč pekla!!!!!Fantazie-neumím popsat tu skvělou, osvěžující chuť!!!Přiznám se, že když jsem přišla z práce a měla jsem hlad, snědla jsem celou půlku sama. Udělala jsem ho napůl z jahod (které jsem měla ještě zmražené z léta) a napůl z kompotovanyých broskví! Použila jsem jablečný sirup a mělo to takovou kyselkavou chuť, která se mísila se sladkou chutí voňavého nadýchaného piškotu!!Tohle budu dělat často!!!a i v zimě-kompotované ovoce tomu vůbec nevadí!A v létě udělám s meruňkami!!!Rozhodně vyzkoušejte!!!
Máte pravdu,s jahodami je to nejlepší.Moje maminka tenhle piškot dělala a přidávala pudink jahodový,je to pak hezky červené a u nás to mizelo závodní rychlostí.