Z uvedených surovin zpracujeme hladké těsto, zabalíme do folie a necháme odpočinout minimálně 30 minut v lednici.
2
Těsto rozválíme na pečícím papíře a vložíme jej (i s pečícím papírem) do kolačové formy tak, abychom měli i okraje. Propícháme dno vidličkou a dáme péci do vyhřáté trouby na 180-200°C po dobu cca 20 minut (dokud nemá pěknou zlatavou barvu. Necháme vychladnout.
3
Teplé mléko smícháme s pudinkem a cukrem tak, abychom neměli hrudky. V kastrůlku rozpustíme máslo a za stálého míchání přiléváme mléko s pudinkem, přivedeme k varu a vaříme asi 5 minut (neustále mícháme). Necháme vychladnout, občas promícháme, aby se nedělal škraloup. Vychladlý pudink smícháme s pomazánkovym máslem a vymícháme do hladkého krému. Dbáme, aby obojí bylo stejné teploty, budeme mít jistotu, že se krém nesrazí. Krém naneseme rovnoměrne na korpus, poklademe očištěným a nakrájeným ovocem. Želé připravíme podle návodu na obalu a naneseme na ovoce (používám hrubší štětec, je to pohodlné řešení). Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne.